lördag 26 december 2009

Annandag jul

Nu är den värsta hysterin över och jullugnet börjar lägga sig. Tänk vad barnen kan speeda upp sig på julafton, de bara väntar och väntar och sedan dras proppen ur och lugnet kommer. Ganska skönt! Barnen var nöjda över sina julklappar och började omgående och greja med allt. Gärna testa allt på en gång:)
Vi har kommit fram till att detta var första julen på 7 år som Victoria inte har haft några cellgifter i sig.
2002 var året då hon insjuknade i leukemi och var fullproppade med cellgifter både i tablettform och intravenösadropp, samt injektioner i ryggmärgsvätskan.
2003 var det tablettunderhåll med cellgifter.
2004 tablettunderhåll med cellgifter.
2005 var första återfallet under våren och julen tillbringades på sjukhus med tabletter, intravenösa dropp, injektioner i ryggmärgsvätskan samt strålning mot huvudet.
2006 tablettunderhåll med cellgifter.
2007 andra återfallet konstatreades 4 dec, julen tillbringades på sjukhus med alla tänkbara cellgifter och infektioner.
2008 nu har strålning med huvud, samt helkroppsstrålning och benmärgstransplantation gemomförts och vid julen får hon fortfarande cellgifter i injektionsform i ryggmärgsvätskan.
2009 inga cellgifter sedan mars 2008. Här vill vi fortsätta vårt liv...........................................................................................................................
Jag hoppas att alla har haft en bra jul och vi skänker en extra tanke till alla er där ute som har fått fira jul utan ert älskade barn!

2 kommentarer:

Marie sa...

-Så här SKA det fortsätta! Känns helt fantastiskt att Marcus mirakel-gåva till Vickan har haft denna verkan! Man ryser när man tänker på det. Är så glad för er skull att allt gått precis så bra som det tänkas kan! Längtar efter er! Kramar i massor!

Anna sa...

Wow. Första friska julen på ett år... Så måste det fortsätta! Gott nytt år och kram från Umeå till en riktig hjältefamilj.