onsdag 3 mars 2010

Hej då Göteborg!


Läkarens ord: du är frisk från transplantationen och leukemin kommer troligen inte tillbaks mer! Solen skiner i Göteborg och vi ler med den.

9 kommentarer:

Eva sa...

HÄÄÄÄRLIGT !!!
SOLEN SKINER OCH NI MED DEN !!!

Den byggnaden är ju aldrig kul att gå in i. Påminns alltid om operationerna Emelie gjort. Det blir lättare när man får veta att man mår bra!

GRATTIS!
Eva med Emelie

Marie sa...

UNDERBARA NYHETER! Såååå glad för er skull! Vill ni ha kaffe på vägen hem så slå en signal på min mobil! Pussar och kramar till er alla 4!

Anonym sa...

MEN VAD UNDERBART!!! Jag blir så glad!!
Det knöt sig i magen bara jag tittade på fotot från Östra Sjukhuset. SÅ mycket oro och ångest är förknippat med det huset. Det måste ha varit tufft att ha gått in där idag! Men desto lättare att gå ut, ut i solen med livet framför er!
KRAM!
Isa med Evelina i hjärtat

Susanne sa...

Solen skiner i Åby och vi ler med den:))))))
....och hade det varit snöstorm så hade jag skrattat medan jag skottade.
Kram till er alla!

LaufeLille sa...

De bästa beskeden! :-) Så härligt att höra.
Kramar Anna

bibi sa...

bra!

käringa Lindell sa...

Man blir så glad opch lycklig över detta besked! Det måste vara en läkares bästa dag på jobbet när han kan få berätta en sådan sak för ett barn!
Vickan lilla kämpen, hon vann!! Markus är för alltid den här familjens hjälte!!
Lev nu fullt ut, och gör allt som ni inte kunnat förut.
Vi andra får ytterligare en påminnelse om det viktiga i att leva mer i nuet.Det är ju ni experter på vid det här laget!!!

Såg på "himlen kan vänta" för ett tag sedan och då deltagarna en "fira livet fest",det lät så vackert tycker jag. Vi är dåliga på att vara tacksamma för livetvi som inte behöver bekymra oss för det var dag. Så även fast det inte blir så mycket fest i eftermiddag när ni kommer, så skall det i alla fall bli tårta!!
Kram Helena

Moa sa...

VAD UNDERBART!!! :D

Lisa sa...

Det är helt underbart och fantasktiskt!!! Tänk vilka härliga ord för er att få höra efter alla dessa år av oro och jobbigheter.
KRAAAAM