tisdag 23 november 2010

Julstress/julstämning??

Skillnaden är hårfin! Man försöker att finna julstämning och mys och samtidigt så har man sjutusen andra saker att göra och då blir det krock i kontoret....man skulle vilja men hinner inte!!
Ja ja det blir nog jul ändå. Har en dotter som har världens största julmysbehov, hon bara älskar att pyssla och göra julklappar, har redan hållit på i flera månader. Ni kan tänka er hur det triggas igång nu när vi närmare oss december.
Idag var barnen på första luciaträningen, de ska vara med i det traditionella luciatåget i kyrkan. Nu ska det övas. Marcus var lite nervös för det vara bara 3 killar med idag och de ska sjunga själva under "Staffan var en stalledräng"....ska bli intressant att se hur det blir:) Härligt att han tycker att det är kul med sång och musik, han är enda killen från klassen som är med i kören och jag tycker att det är bra att de vågar att stå upp för det som de tycker är kul och inte bara följer de andra.
Imorgon åker skolan till skridskobanan, så nu har skridskor packats och termosar är framplockade. Varm choklad ska fixas till morgonen och goda ostmackor!! Låter inte helt fel. Hoppas att vinden har avtagit något så de inte blåser bort i kylan. Tur att vi inte har samma snöfall här som mor hade i Trollhättan. Hon är snart insnöad, precis om förra året.
Bokade tid idag till Victoria och influensasprutan till nästa tisdag. Vi fortsätter väl ett år till. Nästa vecka är det även dags för handröntgen för att kunna se hur lång hon kommer att bli.
Härlig julstämning till er alla och hoppas att ni finner lugnet någonstans så ska jag också leta fram det. Ligger nog längst in på vinden:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas du kan finna lite ro och julstämning! Men det är ju bara november än, ingen panik :)! Känslan kommer nog! Sköt om dig!
Kram Isa