onsdag 29 oktober 2008

BMT+218

Hoppas att ni hittade hit istället. Nu saknar vi verkligen Victoria, det är så oerhört tomt här hemma. Ingen som pratar om och om igen och frågar tiotusentals frågor. Ingen som sitter med i soffan och bara vill mysa och helst inte gå och lägga sig. Men imorgon kommer hon med tåget kl 14, då kommer jag att stå där och bara längta efter att få krama henne länge. Hon har haft det jättebra med sin mormor, tror att de behöver varandra lika mycket båda två. Eller jag tror inte jag vet.....det trivs bra tillsammans. TACK mamma för att du har tagit hand om Victoria ett par dagar.
Marcus är verkligen fortfarande inställd på sommartid, hur lång tid ska det ta innan det vänder?? Han somnar i soffan varje kväll och vaknar 06.20, tjolahopp, säger man då. Men vad gör det, han är go och glad iallafall. Vår urmysiga lilla gulleplutt, det har varit jättemysigt att bara få rå om honom ett par dagar. Tror att vi alla behöver detta. Nu längtar han också till imorgon, då han ska bjuda mormor och Vickan på sin kladdkaka. Den var verkligen mumsig och kletig precis som den ska vara......

4 kommentarer:

Dagmar sa...

Nu är vi på väg till Karlstad, vi ses snart

Anonym sa...

test

Anonym sa...

Hej på er!

Härligt att läsa att det går så bra för Vickan, för det mesta får man väl säga, Bältrosen såg ut att göra riktigt ont.
Nu börjar vi närma oss året för Petters SCT, han är en pigg kille med en massa bus i blicken. Enda kruxet är att han fortfarande inte äter, men han går ju fortfarande på A-vitamin behandling så vi tror att det påverkar.
Ta hand om er hela familjen!
kram Lotta
Mamma till Petter och Ella

Anonym sa...

Tjusig sida. Så klart att vi kommer att följa er här med! Förstår att du längtar efter gumman.
Har varit och gjort en leverbiopsi idag och är ÖM just nu, men vad är det i jmf med det som Vickan gått igenom? Tänkte på henne när jag låg där och kände mig ynklig.

Kramar i massor