fredag 10 juli 2009

Provtagning

Var igår till dagvården och tog vanlig blodstatus och allt såg bra ut. Alltid skönt att veta. Hb var 119, lpk 9.0, neutrofila 4.7 och trombocyter 191. Allt helt normalt! Nu dras victoria med ett igensvullet öga. Ser ut som hon åkt på världens snyting, fast det inte är blått. Hon måste ha fått ett myggbett i förrgår kväll på ögonlocket, som nu har murat igen ögat. Ser inte så trevligt ut. Hon får kortisonsalva och allergimedicin. Hon reagerar mycket på alla bett nu förtiden.
Annars håller vi på att förbereda vår semestertripp till Öland. Åker imorgon mot Västervik för att landa på Öland på söndag. vi åker tillsammans med två andra familjer som också har husvagn, så vi blir en storfamilj som hör ihop. Inte så lätt att packa husvagnen när det hela tiden regnar ute, jag vill ha sol nu.......
Väntar på att mamma snart kommer på kaffe, det är inte varje dag hon kommer förbi enbart på fika då hon bor 20 mil bort. Men idag har hon vägarna förbi, ska till Sälen med min farbror och faster, då passar det bra med en fika paus i Värmland och de är så hjärtligt välkomna. Jag träffar inte farbror och faster så ofta heller, så det blir lika kul att få träffa dem.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Vad skönt med bra värden inför semester! Hoppas att det svullna ögat snart lägger sig och att ni får en riktigt fin och solig semester.
Kramar
Lotta

Marie sa...

Kanske sitter ni i Västervik och njuter av en Dooleys just nu. Med tanke på sällskapet är det väl inte helt omöjligt...
Skönt att värdena var som de skulle men skit med det svullna ögat. Hoppas salvan hjälper och att hon inte har ont. Nu ska vi äta mat från grillen (som alla andra dagar på semestern enligt vår son...) och ta ett glas rött!

Njut av semestern och vi håller tummarna att vädret visar sig från sin bästa sida!
Kramar i massor!

Anonym sa...

Ha en skön semester på Öland, Kram Linda ( Amandas mamma )