fredag 31 juli 2009

Sista juli!


Vart har sommaren tagit vägen? Alla dagarna på stranden med sol och bad!! Ja, ja det får väl bli nästa sommar:)

Vi hade det iallafall bra på vår Ölandsvistelse, bra väder och sol och bad. Barnen badade i poolen mest hela dagarna, de var som fiskar.

Efter Öland begav vi oss mot High Chaparral som ni nog märkte på bilderna därifrån. Verkligen paradiset för Marcus och Kristoffer. Tjejerna tyckte också att det var bra, men killarna levde sig in i alla revolverdraman, med lite mer energi än tjejerna. Mycket lyckat!

Därefter åkte vi mot Ullared då det mest regnade. Vi shoppade och myste i vagnen , helt ok. Tog en tur till Falkenberg och Varberg. Som stopp på hemfärden svängde vi in i Sjuntorp och campade på brosan uppfarten. Bra camping, med fri logi och mat - kan det bli bättre. De burgarna minns vi fortfarande Håkan, sååå goda!!

Sedan ville vi alla åka hem, 14 dagar ute på vift räckte. Både barn och gubbe var snuviga och hostiga. skönt att sova hemma och vad stort allt känns när man kommer hem. Köket är enormt och allt finns inom räckhåll.

Dagarna hemma har mest vara avslappning och träffa vänner och bekanta. De måste man också hinna med under ledigheten. Marcus förbereder sig inför hockelägret som är nu på söndag - tisdag. Skridskorna är uppvärmda och anpassade till hans fötter, nya handskar och armbågsskydd är inskaffade. Så nu är det bara att köra järnet. Han längtar verkligen!

Idag har jag och Victoria varit i Kristinehamn på pysselfik. Man sitter i en affär och scrapbookar, ett helt paradis. Jättekul! Mattias städar garaget och försöker få ordning på all bråte! Finns en del kan jag säga.

En vecka kvar på semestern, sedan börjar allvaret igen!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Skönt att ni hade fint väder på Öland, det har det ju inte varit gott om här hemma kan man säga
;-). Skönt att ni alla haft det bra och fått vila upp er!
Börjar jobba på måndag, känns inte alls kul, men ska först till Gbg och U2 imorn! DET blir nog en upplevelse!
Vi hörs!
Kram Isa

LaufeLille sa...

Oj, vad skönt det låter. Både att ha varit iväg och ha kommit hem igen. Önskar er en fortsatt skön sommar, om inte väderprofeterna skojar igen påstås det till och med kunna bli lite sol nu till veckan! :-)
Kram // Anna

Anonym sa...

Men var ni på Ekerum i slutet av juli? Vi var där oxå... Vi kom den 20 juli och stannade till första dagarna i augusti.
Vad synd att man inte sågs???
Hoppas allt är bra med er.
Kram Kicki med Kevin.
Ps vi sågs ju på ronald mac donalsnär vi bodde där samtidigt.