tisdag 6 april 2010

Påsklov

Barnen har ledig och njuter nu hemma hos farmor och farfar. Kusinerna är också där så farmor och farfar har nog fullt upp:). Påsken har varit mycket bra, vi var hemma under långhelgen och bara njöt av ledighet och solsken. Påskafton firades hemma hos familjen Eskel med god mat och dryck. Påskdagen firades hos svärföräldrarna med påskafton samt att vi firade svärfar som fyllde år på annandagen. Mycket firande alltså!!

Imorgon ska Victoria läggas in på sjukhuset över en natt. Känns så där...vill helst slippa faktiskt. Hade inte tänkt att sova fler nätter där:(. De ska göra en nattkurva för att kolla tillväxthormonen. Hon följer inte sin kurva som hon ska, därav vill de göra denna check. Hon ska till dagvården 15.00 för att sätta två infarter och sedan skrivs vi in på avdelningen. Provtagningen börjar när hon lägger sig, de kommer att ta prov var 20:e minut.......och avslutas på morgonen 08:00. Ungefär hur mycket har man sovit under den natten? Än mindre än när man har en pipande droppställning bredvid sig.
Ja, ja hon är inte sjuk igen och vi får göra det bästa av situationen. Hon både längtar och inte säger hon. -Jag vill att det ska vara över, sa hon igår. Lilla snuttan. Hon ringde förut och sa att hon längtar efter mig. Kan tänka mig att tankarna är många och sådant brukar oroa henne mycket. Hon gillar inte att sätta nålar, nu blir det två stycken som helst ska fungera hela natten.

Vi får se hur det hela blir!! Vi fick roliga besked förra veckan att vi har blivit beviljade bidrag från Cancer- och trafikskadades riksförbund till en rekreationsresa. Så nu planerar vi och längtar, än är det inte helt beslutat vart skutan bär. Men barnen har aldrig flygit och varit utomlands, så spänningen är stor. Vi var ju på väg till Egypten, men Victorias återfall kom emellan. Ärligt talat så känns det jättetufft att boka en resa, är så rädd för att något ska komma mellan igen och man ska ta glädjen från barnen. Men det går inte att se mörkret jämt,vi skjuter undan det och ser framåt istället (försöker iallafall:)

2 kommentarer:

Pillan sa...

Hej Maria!!
Tänk att det gått två år!! Blir tårögd när jag läser dina rader om Markus märg, hjältar är ni alla 4 för ni har verkligen fått kämpa! Hoppas ni kommer på ett bra resmål vi var till EuroDisney när Louise avslutat sin behandling. Det var en underbar resa och första gången vi kände oss som en "vanlig" familj efter allt som hade varit och ni har ju fått kämpa väldigt många fler år än vi fick. Ska bli kul och höra vart det bär av med er!! Ha ett jätte bra påsklov och hoppas ni kan njuta av det när ni kommer hem från sjukhuset kram Pillan

Amanda sa...

Vad kul med resan, skönt att komma iväg hela familjen. Det är jobbigare att komma till sjukhuset för en natt när man inte behöver vara där så ofta. Vilken kämpe Victor är! Kram Linda ( Amandas mamma )