måndag 15 december 2008

15 december -BMT+265

Idag har jag firat lucia på mitt jobb och alla barn var så duktiga. Vi firar utomhus och alla föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar står där ute i mörkret och tittar på sina barn. Det är något speciellt med lucia, man får alltid en liten tår i ögat.

Marcus och Victoria var med i luciatåget i Väse kyrka i lördags och de var så många och sjöng så fint. De var bara 8 stjärngossar men runt 50 tärnor och lucian förstås. Mycket vackert och ett oerhört stort arbete bakom att få ihop detta. Då blir man tårögd, när man ser ens barn. Jag är så lycklig över att Victoria kunde få vara med, det kanske inte var det bästa bland allt folk. Men ibland väljer vi våra tillfällen när hon får vara med för att känna att hon inte missar allt roligt i livet. Kantorn som även är barnens körledare sa med blanka ögon: - Det är ju helt fantastiskt att Victoria kan vara med i år. Tänk hur det var förra året när allt var nere i bott och nu är hon här bland oss. Helt fantastiskt! Ja, ingen är gladare än vi att vi får uppleva denna lucia och jul med henne.

Imorgon kväll åker vi till Trollhättan för att sova 1 natt hos mormor. Mormor är här hos oss nu så hon åker med oss ner i bilen. På onsdag morgon ska vi vara i Göteborg för 9 månaders kontroll. Det är ett antal prover de tar för att bland annat se hur Marcus märg produerar i victoria samt att se hur hennes immunförsvar byggs upp. Vi får även träffa läkaren som vi kan ställa alla frågor till. Känns som att man vill fråga massor av framtiden, men samtidigt vill jag inget veta. Vi lever verkligen här och nu och tänker så fortsätta med det. Jag är så glad för var dag som går och Vickan mår bra.

Efter sjukhusbesök ska vi checka in på hotell för en natt, det blir Jul på Liseberg på kvällen och allmänt julmys och vila så här veckan innan jul Ska bli så härligt! Gissa om barnen längtar....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så bra skulle vilja åka till Liseberg jul jag med men det får väl bli nästa år

Anonym sa...

Vi håller tummarna för att alla är snälla mot er imorgon i Göteborg och att ni därefter får en härlig dag på Liseberg.
Vi var och tittade på små lucior och tomtar på Jespers dagis igår och visst är det som du skriver; lucia är något speciellt. Det var en liten, nyss fyllda 2 år, lucia som var söt som socker! Hon fullständigt charmade alla. Så mysigt!
Ser fram mot att träffas i mellandagarna och skratta tillsammans! Be Mattias att ta med lite Lasse Stefanz så vi kan svänga våra lurviga!

Kramar i massor!

Anna sa...

Ha en härlig kväll på Liseberg! Vad cool han var Marcus med skrillor och skydd! Är det samma lille goseplutt som man höll i famnen våren 2001? Kram till Er alla! Krama moster från mig!
/Anna