söndag 28 december 2008

28 december

Nu är julen över och vi laddar för år 2009. Vart tar tiden vägen? Lite skrämmande faktiskt.
Vi är nu i Trollhättan hos mor och bara har det mysigt. Igår kollade vi på film tillsammans och idag har jag slagit alla i kortspelet Mulle..det är ju alltid roligt.
Brosan med familj kom hit och fikade och barnen hade roligt som vanligt. Fullt ös när Marcus och William träffas, där finns ingen broms att dra i:) men roligt har de. Ikväll var vi till minneslunden och tände ljus till pappa/morfar. Det var så fint och stämningsfullt där, massor av ljus som lyste och de har så otroligt fint ordnat i minneslunden, helt fantastiskt. Känns som ett bra ställe att åka till. Vattnet porlade nedför den lilla bäcken och massor av blommor var frusna och frostiga, mycket vackert.
Imorgon ska jag och Mattias ut på rea och se om vi kan fynda något, chansen är väl inte så stor. Ska även träffa mina vänner Helena och Marie med deras familjer på kvällen och det ska bli så mysigt att få se dem igen.
Vi åker hem på tisdag för att sedan ladda för nyårs fest på Hantverksgatan!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa Marie och Helena så gott! Ser fram emot att fira nyår med er. Det känns som om ni har varit borta längre än två dagar. Jag saknar er faktiskt redan...
KRAM

Anonym sa...

Ser fram mot att träffa er ikväll! Ska bli skönt att få en riktigt kram istället för alla dessa "cyber-kramar"!

Lisa - ha en härlig fortsättning på helgerna du med och hälsa din familj så gott!

Kram