fredag 26 december 2008

26 december - BMT+276

Så var julen avklarad och lugnt har nu lagt sig. Tänk vad man hastar runt och kämpar för denna dag som går över så fort. Vi hade en jättemysig julafton hemma hos farmor och farfar, kusinerna Amanda och Kristoffer var också där samt Susanne och Anders. Barnen trivs så bra tillsammans och har lekt och hittat på saker hela tiden och då är det inga problem. Efter julklappsutdelningen så byggde killarna med sina Star wars legon i köket i x antal timmar och tjejerna läste böcker. Vickan läste ut en bok innan juldagen var över.
Vi åt god mat och njöt av att bara vara hemma och inte på sjukhus. Tänk hur året har varit och vad mycket vi har varit med under det gångna året. Vi är så lyckliga över att vår skrutta mår bra och finns här hos oss, det är vår allra största och finaste julklapp nånsin.
Måste rekommendera vår roliga julklappslek som vi vuxna gjorde på julafton. Vi hade köpt varsitt paket som skulle passa till alla för runt 100 kr. Vi lottade sedan ut vem som fick vilket paket. Vi öppnade paketen och alla såg vad som fanns i. Sedan bestämde vi en tid som blev 15 minuter, därefter slog vi 2 tärningar och när man fick 2 lika så fick man byta paket med vem som helst och man var tvungen att byta. Tärningarna gick sedan laget runt och vi höll på tills äggklockan ringde. Kan tala om att det blev hektiskt de sista minuterna, alla ville byta med någon annan och någon ville ha kvar det man hade. Trisslotterna flög fram och tillbaka över bordet ett flertal gånger kan jag lova. Mycket roligt och uppskattat, prova detta!!
Victoria håller just nu på att göra smycken i zernitlera och Marcus och Mattias är på hockeyträning, imorgon är det dags för NWT serien igen och det ser han fram emot. Sedan far vi mot Trollhättan för att hälsa på mormor.
God fortsättning till er alla!

2 kommentarer:

mammanonna sa...

Det låter som om ni fick en bra jul, underbart! De enklaste jularna har för oss varit de finaste, måste försöka komma ihåg det inför nästa år...
God fortsättning och gott nytt år!

Många varma hälsningar från Lojsans familj

Anonym sa...

Tack för en jättehärlig och mysig julhelg. Det var mysigt att kunna träffas och ha det lugnt och skönt. Och kusinerna har verkligen kul tillsammans:) Amanda undrar redan när vi ska ses nästa gång. Det är bara ni tar på er renoveringskläderna och kommer.
Kramar från Åby