måndag 8 december 2008





Här får ni se lilleman i action med målvaktsutrustning på, inte det lättaste att röra sig med dessa alla skydd som sitter både högt och lågt. Men han kämpar på och han tycker att det är så roligt att stå i mål. Han vaknade natt till söndag klockan 03.00 och säger: -God morgon, pappa! Ska vi åka nu?? Ja, ni kan ju förstå vad Mattias svarade just då. Sedan försökte han en gång till 06.30 och kl 07.30 gav Mattias upp och gick upp med honom. De skulle i och för sig gå upp runt 8.00, så det var nästan dags. Men det pirrade nog i magen lite extra.

Victoria var till skolan idag igen och mår bra. Äter fortfarande penicillin, men öronont och halsont har försvunnit. Är lite snorig och hostig men inget mer.



2 kommentarer:

Anonym sa...

"Är han målvakt i sitt lag?...coolt. Va bra han åker."
Tycker kusin Kristoffer
Och det tycker vi andra också, han är ju riktigt duktig.
Skönt att Victoria mår bättre. Här har både Kristoffer och Amanda avverkat varsin förskylning så nu är det bara jag och Anders kvar. kaos på jobbet var det förra veckan så det skulle inte förvåna mig om man trillar dit i slutet av veckan med Luciafirande på jobbet och allt.

Kram till alla.

Anonym sa...

Ser ju ut som ett proffs! Du ska se att han blir vår nästa stora målvaktsexport till NHL! En ny Henrik Lundqvist. Vågar inte ens visa min Jesper alla fräcka skydd Marcus har på sig.....

Skönt att höra att Vickan är bättre från förkylningen. Ta hand om er!

Kram