måndag 13 april 2009

Glad Påsk i efterskott!

Glömde ju att skicka en hälsning i rättan tid, men det kan väl aldrig bli försent? Hoppas att ni alla få njuta av solen i helgen, helt underbart. Barnen och vi har varit ute från morgon till kväll och bara njutit. På påskafton röjde Marcus och Victoria ur lekstugan och sopade och fejade, fint blev det och mattorna lades in. Så nu är det bara att starta leken!
Långfredagen ägnade Mattias åt bilen och rengöring av sommardäck och vinterdäck, samt totalsanering av bilen både inne och ute. Så nu glänser den mer SM guldet till Färjestad och det vill inte säga lite.
Påskdagen ägnade vi åt husvagnen så nu glänser den och är dammfri inne, ett litet tag iallafall. Nu blir det snart camping, gissa om barnen längtar??
Annars har vi varit hemma och njutit av ledigheten, på påskaftonskväll var vi hem till familjen Eskel och njöt i kvällssolen och spelade Canasta, jag och Mikael vann som vanligt..det är ju liksom inget motstånd från de där andra:)
Idag Annandagpåsk har jag och Mattias skjutsat Vickan till mormor i Trollhättan, så det blev en liten nätt tur och retur? Barnen har påsklov till veckan och Victoria ville vara hos mormor och det tror jag att mormor också uppskattar! Marcus var hos familjen Eskel medan vi åkte långturen och sedan lämnade vi av Marcus hos farmor och farfar, han ska nämligen var där under påsklovet. Så nu är båda barnen utplacerade och vi får jobba, orättvist!!
Nu ska jag utmana Victoria och mormor att skriva kommentarer på bloggen, får se hur tekniska de är, spännade!!

5 kommentarer:

MILA sa...

stor steg framåt med att operare bort Porth a Cath. vi måste vänta.

Lisa sa...

Vadå inget motstånd? Vi vill ju inte vinna varje gång då blir ni så gubbgriniga...

Maria sa...

Varje gång Lisa, det måste ha varit i somras som ni kanske vann 1 gång, så vår gubbgrinighet har du inte sett röken av på länge:) Men vi börjar trötta på er grinighet så snart kanske vi låter er vinna!!

Maria sa...

Nu börjar jag tror att Vickan och mormor inte klarar av att kommentera. Ni har dagen på er, imorgon kommer ni hem....

Anonym sa...

Hej mamma! Vet du en sak att mormor köpte 16 femman lotter och vi vann 10 kronor bara, allvarligt. Vad tycks om det mamma.
Hadet bra mamma vi syns i morgon. Kram Victoria.