fredag 5 juni 2009

Sommarshow 2009

Igår var det sommarshow på Victoria och Marcus skola. Det innebär att alla barn har skolplikt på kvällen och ska delta på något sätt i showen. Man sjunger tillsammans med sin klass, eller uppträder själva på scenen med sång, teater eller något annat. En del elever fixar med scen, presenterar osv. Härlig kväll med mycket arbete bakom av både elever och lärare. Som kompensation får eleverna ledigt idag fredag istället. Marcus sjöng med sin klass. Inget eget uppträdande i år - men han var sugen. Vickan uppträde med sin klass, samt spelade trumpet och sjöng sång med Linn. Här nedan kommer deras uppträdande:

Förra året uppträdde Victoria och Linn också. Men då var Victoria svullen från kortisonbehandlingen och bar peruk. Det var då knappt 2½ månad efter benmärgstransplantationen, men stå på scenen det skulle hon. Då var vädret fint och showen hölls utomhus. Tur att det inte var som i år och att det fick förläggas inne i gympahallen för då hade inte Vickan kunnat varit med pga av infektionsrisken.

Men kämparglöden finns kvar och hon står fortfarande på scen vår stjärna!

5 kommentarer:

Marie sa...

-Oj,oj vilka minnen som väcks till liv! Säger dig en rosa långkjol och pappas skjorta något? Vickan har helt klart ärvt dina sköna moves!
Vad duktiga de är tjejerna och vad kul att Vickan står där på scenen i år igen! Precis som det ska vara!!

Kramis
Ena halvan av Sound of music

Maria sa...

Eldorado.....finns inget mer att säga Marie! Helt underbart. Har faktiskt inte kopplat att hon och Linn faktiskt gör en kopia av dig och mig!!
Måste nog skanna in ett gammalt foto på oss.

Helena sa...

Hej!
Är åter tillbaka i den "vanliga" världen och har lagt allt pluggande åt sidan nu när jag har sommarlov. Underbart att se tjejerna uppträda. Så duktiga de är. Tycker att jag har hört någon berätta om liknande uppträde för ett x antal år sedan...hmm...
Ha det godis!
Kram Helena

käringa Lindell sa...

Super duper tjejen rockar fett!

Pillan sa...

Vilka duktiga tjejer!!!
hoppas ni får en helt underbar sommar!!!
kram Pillan