söndag 15 november 2009

Då har även denna veckan försvunnit i ett nafs. Helgen har varit full av aktiviteter som vanligt. Men det är härligt med att saker att göra och att kunna planera in saker. Detta var min högsta önskan när Victoria gick på behandlingar och man aldrig visste hur morgondagen skulle se ut. Fick hon feber så var det bara att åka in till sjukhuset och då visste man att man blev inlagd och hon skulle få antibiotika intravensöst 3 ggr/dag i minst 10 dagar. Att leva efter dessa premissier i alla år har varit tufft. Därför är känslan extra härlig nu när livet tuffar på i en lunk som känns helt ok.
Igår var barnen på maskerad hos goda vänner. Jag och Mattias passade på att gå ut och äta mat själva på restaurang och det var inte i går. Trevligt och mysigt! Därefter hämtade vi barnen! Marcus var mycket nöjd med kvällen då favorittjejen frågade chans på honom. Lyckan var total! Underbart att se!
Idag har vi varit i kyrkan, där barnen sjöng med i kören samt att vi var med på Linn och Tildas dop. Ett annorlunda dop då tjejerna är 11 och 9 år, men jättefint var det. Fick därefter en underbart god lunch med kaffe och smaskens.
Eftermiddagen följde sedan med hockeymatch för Marcus. Jag och Victoria åkte med farmor och farfar till Forshaga för att följa killarnas match. Marcus vaktade buren och gjorde det bra, släppte in endast 1 mål. De spelade med 2 lag på delad plan och målen räknades samman. Den matchen vann Färjestad/Skåre med 16-1. Nästan match med 2 nya lag vanns med 17-13. Så killarna gjorde ett kanonjobb och var lyckliga!!
Ny vecka imorgon och vi laddar för Ullared trippen på fredag, hela familjen åker tillsammans med familjen Eskel och övernattning är bokad!!

1 kommentar:

Marie sa...

Nå? "Lyckades" ni spontanshoppa första dagen för 11000 kr i runda slängar som damen de följer på TV i såpan om Ullared? Nej, tänkte väl det. Ser fram mot att få rapport över era senaste fynd!

Ha en skön vecka trots regn och rusk utanför fönstret!

Kramar i massor!