lördag 7 november 2009

Vaccinerade!!!

Nu är hela familjen vaccinerade mot svininfluensan. Victoria fick dos 2 i torsdags och är nu klar. Jag, Mattias och Marcus fick första dosen igår, och vi lever ännu, tänka sig..... Troligen får vi vuxna bara 1 dos, men Marcus kommer att få en till om några veckor. Allt flöt på så bra på skolan. 5 sköterskor som vaccinerade på löpande band. Fika under väntetiden, som i och för sig var väldigt kort. Det var mycket bra planerat och synd att det inte fungerar så överallt, då skulle då fixa vaccineringen mycket snabbare!!!

Kan dock säga att armen gjorde ganska ont igår, kunde inte lyfta den över axeln. Mattias kände nästan inget och Marcus sa inte så mycket. Men inga andra symtom än så länge. Skönt!!

Victoria är på hajk. vi körde ut henne i skogen igår kl 18.00 (usch det lät inte snällt.....) men de skulle faktiskt lämnas där vid en lägerbål, men ficklampa och reflexväst. Vi körde sedan hennes saker till bygdegården där de skulle sova. De fick välja över att sova ute i en lada eller inomhus. Hon var vettig den lilla och tog inomhus, brrr vad kallt annars. De har säkert haft det jättemysigt. Ska hämta en trött trasa kl 13.30.

Mattias och Marcus är på hockey.....konstigt va!! Träning idag och imorgon. Blir en lugn och skön morgon för mig, inte helt fel. Troligen blir det IKEA i eftermiddag för att köpa den efterlängtade skjutdörrsgarderoben. Tänk vilken ordning det kommer att bli. Ska njuta av att lägga in tvätten i fortsättningen. Först ska vi måla väggarna och komplettera med en liten bit väv till.... natrulgitvis fattades det en liten bit.

Inga kommentarer: