onsdag 10 februari 2010

Förkylning

Victoria är idag hemma från skolan, gick hem tidigare igår. Hostar och är hes, ingen feber men känner sig hängig. Inte så konstigt när jag var så förkyld förra veckan. Idag är det Öppet hus på skolan. Jag hade planerat in en semesterdag för att kunna vara med båda barnen en stund. Nu blir det VAB istället. Gick med Marcus imorse och var med på första passet. De hade tyst läsning, matte och läsning enskild med en fröken. Han skötte sig exemplariskt jobbade som bara den i mattenboken. Undrar om han är lika produktiv när inte mamma är med?? Roligt att se hur de har det. Drack sedan kaffe i matsalen innan jag gick hem till Vickan. Marcus skulle ha gympa innan lunch och efter maten är det OS tävlingar igen, skidåkning i spåret.
Marcus kunde åka skridskor utan hockeyfrillan, så då vet ni alla att det hänger inte på håret:) Vad du ska dra i Susannae nästa gång, det får vi fundera ut. Men du får vara snabb och fånga en kram istället:) Han är ganska gosig för tillfället.... Efter hockeyträningen igår åkte han med en kompis till SIBA där Färjestadspelarna var. De spelade bordshockey m.m, mot spelarna. Marcus vann sin match och var med i utlottning av fina priser från SIBA, men fick gå hem tomhänt. Men lycklig var han över autografer och foto på honom och spelare.

5 kommentarer:

BIBI sa...

Det finns gågonting magisk i siffror/dagar/månader/år. Vet inte vad - men sambandet finns.
Tack att ni hinner läsa! Vi tänker på er!

Anonym sa...

Hej Maria! Tråkigt att Victoria är sjuk, hoppas hon känner sig bättre snart. Besöket hos dr Anders Fast på Drottning Silvias gick bra. Han sa att efter 2 år så är det väldigt ovanligt med återfall och nu har det gått tre år för Oscar. Alltid skönt att höra...
Oscar vägde lika mycket som förra året men han hade växt på längden. Men det var inget att oroa sig för. Hellre att han var för smal än åt andra hållet. Jag frågade om stamcellernas hållbarhet. Om de klarar sig hela livet. Anders sa att det vet man inte men de har klarat sig sen 1986 då de började transplantera. Jag frågade också om risken med strålning.... 15-20år efter stråling har man en liten förhöjd risk för hudcancer men det var inte de farligaste sorterna... Det såg bra ut=) Skönt nu kan vi andas ut ett tag till. Tänk att man ska bli så stressad innan man ska dit. Helt nojig! Hoppas det går bra för Victoria när hon ska ta prover och att hon slipper tillväxthormon...Ha det bra! Mimmi

Anonym sa...

Oj då... tryckfelsnisse var i farten. De har hållt på med transplantationer sen 1968!

Mimmi

Marie sa...

Hoppas Vickan kryar på sig! Jag är hemma och är förkyld idag jag med. Vi får kurera oss genom pyssel jag och Vickan - det gillar vi ju båda två!
Vad härligt att Marcus brinner så för sin hockey! Tur han har två goa föräldrar som ställer upp till 100%! Ni är bäst - men det visste ni redan va´? Kramar i massor från oss i Sjuntorp.

Maria sa...

Härligt Mimmi!!
Låter lovande, detta med 2 år håller jag fast vid. Hoppet kan ingen ta ifrån en:) Vi lever dag för dag och vad som händer om 20 år vet ingen, inte ens morgondagen kan vi bestämma över.
Tack för att du hörde av dig efter ert besök i Gbg.
Kram Maria