fredag 12 februari 2010

Fredag - underbar dag

Äntligen en vanlig fredag. Förra fredagen var jag ju som sagt lite illamående och de goda färska räkorna jag hade slagit till att köpa, fick mor äta själv. De hade varit goda nu..... Idag blir det tacos, Victoria tyckte att det var såååå länge sedan. Så mamma gav efter för trycket och tacos blir det. Victoria tycker att det är så roligt att laga till detta, så det fixar hon själv.

Jag sitter just nu med färg i håret och dricker ett glas rött vin. Kan säga att utväxten var inte brun den var mer (grå) men säg inte det till någon.
Allt gick bra med provtagningen igår. Visst var hon ledsen som vanligt när de ska sätta en nål, men hon gör det. Många tror att hon är härdad och att det inte kan vara något för henne att göra som har varit sjuk i så många år. Men det är det.....fruktansvärt jobbigt, kanske just därför att hon är nöjd med allt, vill inte mer. Hon är även van med att de tar provar genom CVK eller porten, nu när den inte är kvar så måste de sätta nål och det gillar hon inte. Stick i fingret är inget problem, det är just nålen hon inte gillar. Även om hon gråter så sitter hon stilla och rör inte handen, lilla skruttan. världens bästa!!

Idag fick jag ett underbart smycke, det var till alla hjärtans dag men hon orkade inte att vänta till på söndag. Ett utklippt hjärta i plåt som hon hade färgat med någon slags glasfärg. Så vackert och så mycket arbete bakom. Ska fota sedan med mobilen och lägga in. Något för dig Marie att ta efter:)
Kram till er alla och trevlig helg. Roligt att ni kommenterar!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er! Stackars lilla gumman...dessa nålar..suck :( Skönt att höra att ni har det bra. Har precis avnjutit lite tacos. Hoppas att ni njuter av eran oxå. Kram på er =)

Helena C sa...

Hmm...jag e ju inte anonym. Helena C i Trollhättan

Maria sa...

Hej anonyma Helena....saknar dig!!