onsdag 11 mars 2009

11 mars - BMT+ 351

Vi närmar oss BMT+365 och det vill säga att det är 1 år sedan Victoria fick benmärg från lillebror Marcus. Känns jättekonstigt att det är sååå länge sedan, för så känns det verkligen. Är lite dålig på att uppdatera just nu men som sagt allt flyter på och ser bra ut, än så länge.
Victoria ser nu fram emot sin 10 års dag som är imorgon.....då blir det kalas!
Vickan har varit hostig under en vecka men nu tycker jag att det har börjat att lägga sig. Kulmen var nog i helgen, då hackades det mest hela tiden. Men hon verkar ju kunna vända på det hela själv utan mediciner och det känns bra. Hon får inhalera symbicort så det hjälper väl till en del, men inget Bactrim har behövts denna gång och det känns bra. Det är bra att hostan är på väg bort inför sövningen på fredag, då är det inte så käckt att ha hosta, tror inte att de vill söva då om det inte är akut.
Vi hoppas nu att proverna på fredag är lika positiva, vill inte mer........det kan väl få vara sista gången nu!!
Idag kommer mormor med tåget och ska vara hos oss tills på måndag, mysigt! Till helgen kommer även kusinerna från Norrköping och ska fira Victoria så det blir kalas både imorgon och på lördag.
Idag är jag kompledig och försöker att städa lite och i em ska jag och Vickan baka till hennes kalas. Hon skulle bjuda på kolakakor i skolan imorgon, så det blir till att baka! Tur att mormor är här:) Vi har just nu en hund som fäller som bara den, det ligger tussar över hela golvet och missar man dammsugning en tag tar man sig knappt fram dagen efter. Har precis kammat och borstat henne utomhus och hon får röja runt i snön för att släppa av sig lite hår. Underbart! Hon är väl snart helt bar och får stå här i snön i skaka av köld. Får väl sy en jacka till henne....
Nu laddar vi för 10 års kalas!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Stort lycka till på fredag! Det ska gå bra!

Edison hälsar och tipsar om en hundras som inte fäller ett endaste hårstrå ...

Anonym sa...

tänker på er.
10 år snart - vilken stor dag!!! grattis.

Mila

Maria sa...

Lite avundsjuk är jag Lotta på att Edison inte fäller. Men annars är Smilla fantastisk så vi får stå ut med det:)

Anonym sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Eva med Emelie

Anonym sa...

Glömde säga(hur man nu kan göra det):

Grattis på födelsedagen!!!
Hoppas det blir en toppendag.

Kram

Anonym sa...

Jag säger bara en sak: Kinesisk nakenhund....

från en som oxå dammsugit Smillas hårtussar.

Maria sa...

Fy Susanne vad taskig du är....jag vet nog vem du är fast du gömmer dig bakom Anonym!!! Hon fäller ju bara fina stora härliga pluffiga små bollar. De går nog att karda och sticka varma strumpor av, prova vet ja!

Anonym sa...

Jättegrattis på födelsedagen Vickan! Håller tummarna för dig imorgon. Vi tänker på er,
Puss och kram