söndag 9 augusti 2009

Åter till vardagen!

Oj, vad fort semestern gick! Hur kunde det bli så? Har varit ledig 7 veckor i sommar, jobbade 1 vecka efter första semesterveckan. Har varit så härligt! Några veckor med sol, avslutningsvis har det ju varit kanonväder.
Barnen har nu 1½ vecka kvar av sitt sommarlov. De ska vara själva hemma nu till veckan, Marcus vill inte till fritids. Är på tiden att de får prova på. Victoria är så där inställd till detta. Men Marcus tycker att det ska bli jättekul. Har fixat lunchmat till dem så de kan värma i micron imorgon, så det ordnar sig nog.
Förra veckan campade vi vid Bomstad Baden. Har ställt vagnen där på en eftersäsongsplats till den 5 oktober. Så nu kan vi åka dit när vi vill, hoppas på fler fina helger i aug/sep. Det finns en underbar sandstrand där så barnen och jag låg där mest hela dagarna. Mattias är inte lika intresserad av sol och bad, så han höll sig mest i skuggan.
I tisdags var det dags för provtagning på Victoria igen. Proverna var bra och alla var nöjda, då är även vi nöjda! :) Väntar nu på tid för borttagning av port a carten, samt att göra en LP. Känns inte som att vi vill detta. Vi vill inte veta, vill bara leva i denna bubbla som just nu känns så bra. Inget ska få rucka på detta igen!!! Vi kom på att detta var den första sommaren på 7 år som inte Victoria har ätit en massa tabletter och cellgifter. Hon är 10 år och första på 7 år!!!! Hon har verkligen fått stå ut med så mycket. Lilla skruttan!!

5 kommentarer:

Marie sa...

Inte bara Vickan har fått utstå en massa - så även ni, underbara familj! Känns helt galet att någon ska behöva uppleva allt det som ni gått igenom men nu jäklar är det nog! Nu SKA allt vara bra, vi kan inte se eller tänka något annat.
Skönt att ni hade en bra helg på "nya" campingen. Kanske blir det besök från Sjuntorp i september? Kramar i massor till er alla men en extra go till Vickan.

Anonym sa...

Blev så glad när jag hittade eran blogg, känner lite hopp. Vi har en son som är 7 år snart, fick all n0v 05, återfall juni 08, benmärgstransplantation dec 08 och nu visar proverna att cancercellerna är tillbaka, vi sitter och väntar på att läkarna ska ringa och berättar om de kan göra en ny benmärgstrans. Glägjer mig att din dotter mår bra, vilka hjältar våra barn är.

Maria sa...

Blir så ledsen när jag läser anonyms kommentar här ovan. Varför kan det aldrig få vara bra? Hoppas verkligen att de kommer fram till en ny behandling till er son. Du får gärna mail mig: mangelin@spray.se
Kram till hela er familj!

LaufeLille sa...

Vad det sliter på alla, denna för-de sjukdom. Vi har hängt med ett och ett halvt år, ni har snurrat runt i karusellen så mycket längre, och det är nog omöjligt att förstå hur någon annan orkar med. Själv är man bara med, det finns ju inget val. Jag hoppas innerligt att bubblan får bli vardag och att lugnet får fortsätta.
Skönt att ni haft en så bra sommar och husvagnen på Bomstad låter ju toppen. Mycket soliga helger under augusti och septemper lyder väderbeställningen! :-)
Ta hand om er, kram Anna

Amanda sa...

Vilken kämpe ni har, vad våra barn ska få gå igenom, tänker på er!
Kram Linda, Amandas mamma.