lördag 22 augusti 2009

Vardagen är åter....

Sommaren har gått så fort, nu känns det redan som hösten är här. Några soliga och varma dagar ibland, men ändå lite kyla i luften. Barnen började skolan i torsdags, Victoria i 4:an och Marcus i 2:an. Båda barnen verkar nöjda och belåtna, alltid kul att träffa alla kompisarna igen.
De har verkligen haft ett långt sommarlov i år, ingen av dem har haft fritids utan varit hemma. De sista veckorna klarade de sig faktiskt själva. De fixade lunch och frukost och lekte tillsammans, helt otroligt vad stora de är. Mormor kom i måndags och var hemma med dem de sista dagarna på sommarlovet.
Igår, fredag efter skolan åkte vi ut till husvagnen, mormor följde också med. Mattias var kvar hemma för att ge sig ut i skogen tidigt idag, älgjakten närmar sig med stormsteg. Vi har sovit i vagnen och haft det mysigt. Spelade spel och åt tacos. Regnet smattrade på taket igår och vi fick tända ljus för att få riktig myseffekt. Idag har vi kört mormor till tåget för resa hem till Trollhättan. Barnen ligger just nu i vagnen och kollar på Harry Potter och käkar lördagsgodis, medan jag och Smilla sitter i förtältet. Helt ok och avslappnande! Mattias kommer snart, så ikväll blir det grill och kanske ett kvällsdop för barnen!

Inga kommentarer: