torsdag 3 september 2009

Nu är det dags.....

.....för förkylningarna att ta över. Barnen har varit pigga och friska hela sommaren. Victoria började bli snuvig i tisdags, idag ringde hon från skolan och ville hem. Hon såg ganska sliten ut i morse, ingen feber men snuvig och hostig. Nu ligger hon framför tv:n och mår lite illa och snorar. Det är väl inte helt oväntat, hoppas bara att febern håller sig borta. Vi ska ju till Göteborg nästa vecka för provtagningar och de vill säkert inte ha dit ett förkylt barn, så hoppas att det snabbt ger med sig. Vill komma förbi alla dessa provtagningar, vill vidare.....
Victoria och Smilla har ju provat på agility 2 ggr nu och de är lika glada över detta båda två. Vickan har varit jätteduktig, det är inte så lätt och hon har aldrig gått på kurs förut. Det krävs verkligen att man har koll på hunden. Nu löper Smilla samtidigt så det kanske inte är det ultimata. Kan tala om att Smilla är väldigt poppis på kursen av hanhundarna. Vi förstör verkligen deras koncentration. En löpande tik är väl mycket roligare än att springa slalom, gå på vippbrädor eller springa genom tunnlar??
Men det var ju ok att vi deltog i kursen ändå, så då kör vi på. Det är väl bra träning för de andra hundarna!
Idag har Marcus sin lyckodag, sa han imorse. Han ska nämligen få börja med instrument idag. Under hösten får de prova trumpet, trombon, klarinett och tvärflöjt , sedan får de välja ett av instrumenten under vårterminen som de vill specialisera sig på. Kulturskolan står för instrument och kurs under våren. Om de vill fortsätta i trean så får de hyra instrument och betala kursen. Lärarna kommer till skolan och de över under skoltid. Victoria har ju fortsatt med trumpet och tycker att det är roligt.
Den andra lyckosaken idag för Marcus var att det var möte med hockeyn ikväll, snart börjar det, äntligen!!! Det blir föräldramöte på Hocketown (en affär) och killarna får träffas igen sedan uppehållet. De går på is igen den 13 september. Marcus ska dock på is redan den 6 september, för då är det målvaktsträning för alla åldrar inom Skåre BK. Han tycker att det ska bli lite pirrigt så ev kollar han första gången. Vet ju inte riktigt vad de gör osv. Så nu är vi inte sysslolösa framöver. Vickans simning börjar den 13  också, så vi får dela oss. Men det är ganska skönt i ett varmt och behandligt badhus:)

2 kommentarer:

LaufeLille sa...

Jadå dessa förkylningar. Fast man vet med sig att de ska komma så vill man helst slippa undan i alla fall. Hoppas ni kryar på er snabbt, så gbg blir undanstökat och borta ur tanken ett tag igen.
Låter kul med så mycket aktiviteter som drar igång, här ska vi starta med lite dans och gymnastik, mycket spännande tycker T.
Ha det gott! Kram// Anna

M sa...

hm, förkylningar... ingen rolig direkt.
samt ingenting att göra åt!!!
helt knäpt!

kram
Mila