fredag 2 januari 2009

2 januari

Jag har nu skrivit en summering av 2008 och det blev långt. Inlägget hamnade under bilden av Marcus i grävmaskinen så ni får skrolla ned om ni orkar att läsa.
Idag var vi till sjukan och tog prover och allt såg bra ut. Hb 120, lpk 7.3, neutrofila 3,7 och trombocyter 210, CRP 2. Så inga prover förrän om 2 veckor och då är det även dags för sövning igen....nervositeten börjar öka igen.

4 kommentarer:

mammanonna sa...

Har läst, gråtit och skrattat! Hur livet kan bli, det kunde man aldrig föreställa sig... När man är 9 år ska man inte behöva vara glad för att man "har 0,5" - man ska inte ens behöva veta något om det! Men de är fantastiska våra barn! Allihopa! Ha ett underbart 2009!

Anonym sa...

Om det finns minsta lilla vi kan göra även fortsättningsvis så gör vi det - det vet ni! Ni är fantastiska och tårarna trillar nerför kinden när men läser din summering av året. Hur mycket "skit" ska en familj behöva gå igenom egentligen?
Nu går vi dock in i 2009 med ljusa förhoppningar om att allt bara ska bli bättre!

Precis hur många kramar som helst till er, hela familjen Mangelin!

Ps: Ibland är vi på tok för långt ifrån varann (rent geografiskt alltså).

Anonym sa...

tänker på er.
det var ett långt år 2008.

Maria sa...

DEt tycker jag med Hedvig, kan du tänka dig att flytta??:) Borde väl inte var några problem med din sambo då får han ju närmare till Färjestad..