tisdag 20 januari 2009

20 januari - BMT+301

Missade att skriva på dagen 300, tänk vad fort dagarna går. Vi är bara så lyckliga över provsvaret i fredags och har njutit av ledigheten i helgen. Victoria har mått bra efter behandlingen i fredags, lite trötthet och huvudvärk under söndagen, samt att hon känner att det blir kallt i kroppen och att det rusar. Hennes beskrivning av hur det känns. Men med lite vila och värktabletter under söndagen så vände det! Skönt.
Igår var Victoria med några kompisar hem efter skolan, fick åka skolbuss vilket är mkt spännande när man inte gör det varje dag. Idag har barnen varit med mig på jobbet på eftermiddagen, vi hade en familjeträff med alla barn och föräldrar med korvgrillning och skridskoåkning på en blöt is:) Några prövade lyckan och sedan blev det lek i snön och i lekparken. Mysigt hade vi iallafall och barnen var nöjda. Jag var med Marcus till hans astma läkare innan, sedan han var ett år har han gått hos en särskild läkare som är specialist på astma, det Marcus har klassas som förkylningsastma. Oftast när han bli förkyld blir han hes och hackhostar, vi ger han då Bricanyl och Pulmicort, vilket för att förkylningen avstannar fortare. Nu kollar man hans lungkapacitet varje år. Denna gång visade det att hans lungfunktion var sämre än förra året, detta kan bero på fler saker - att tekniken när man blåser är svår att få till, att det var grått och dåligt väder vilket påverkar lungorna, eller att han helt enkelt har försämrats och ev har en ständig astma. Vi märker inget på honom och läkaren var nöjd med att han spelade hockey 3 ggr i veckan och orkade med detta, så det talade emot att han har försämrats. Men läkaren vill träffa honom igen inom 3-4 månader för att se hur det utvecklats. Vi får se....
Nu ska jag och barnen kolla på bygglov och Mattias har älgmöte nere i köket!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här hittar du mig nu
rosamaranger.blogg.se

Välkommen

Fd Theas

Anonym sa...

Älgmöte i köket? Jag säger då det, sånt kan bara hända i Värmland...

Kram

Anonym sa...

va bra att ni har klarat provet och att ni mår bra. vi gör vårt prov (1års kontroll) mitten på mars. tills dess inga fler prover. tänker på er.