torsdag 8 januari 2009

Skoldax igen!

Barnen var förvånansvärt pigga imorse, de var nog lite spända inför skolan igen. Även barnen saknar rutiner och kompisar, även om det har varit skönt att få vara hemma och sova länge för det har de varkligen gjort. Jag startade upp Marcus klockradio igårkväll som han fick i julklapp. Han var mkt spänd och den skulle starta med radio och inte tjut. Han somnade igår till sportradion.....ni läste rätt. Innan han somnade hörde vi sportreferat från hans säng, nu leder dem med 5-0, bra va!! Mattias var tvugnen att kolla texttv om han hade uppfattat rätt och det hade han. så nu kommer han att kunna alla sportresultat i fortsättning. Imorse sa han att han skulle somna till sportradion varje kväll för han sov så gott då. Ja, alla sätt är ju bra!!
Barnen är alltså i skolan och jag är ledig igen, känns lite mysko. Vi hade planering på jobbet igår och är nu ledig fram till måndag. Ganska ok faktiskt, har inte blivit så mkt ensam tid under lovet och det känns ok att få det 2 dagar nu, innan det dra igång på allvar.
Det faller snö ute nu så barnen är säkert lyckliga på skolan, kylan har också lagt sig efter flera dagar med 15 minus.
Barnen var så nostalgiska imorse vid frukostbordet och pratade om vad mkt de hade gjort under 2008. - Det bästa var att vi kunde campa, tyckte Victoria. Vi visste ju inte om det skulle fungera i somras med infektioner och lågt immunförsvar. Men allt flöt på och det fungerade perfekt.
- Jag duschade ju i husvagen, det gick ju bra! sa Vickan.
- Bäst var i allafall att Victoria blev frisk, sa Marcus (han ser det ju som så nu och den vetskapen kan han få leva i, så länge det går).
- Det var ju tack vare världens bästa lillebror, sa jag.
Gissa om han såg nöjd ut då.....vår bästa lilla prins!! Den tacksamheten till honom slår allt!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ge Markus en xtra puss från mig för att han är så klok!