fredag 13 februari 2009

13 februari - BMT+325

Otursdag ska det vara idag.....vet ej om det har varit så mkt otur ännu och vi hoppas att allt flyter på som vanligt. Lite otur har det dock varit då Vickan fick besked om att hon inte kom in i musikklassen, hon såg nog fram emot detta. Men det kändes ok, sa hon. Sånt är livet, men hon har provat iallafall.

Veckan som gått har varit bra, Victorias hosta gav med sig och ingen mer feber blev det. Vi kom iväg till Norrköping förra veckan och vi hade så trevligt. förutom besvikelsen med Melodifestivalen, vad var det som hände egentligen?????

Jag och Victoria har varit till sjukhuset för provtagning idag, har inte fått några provsvar men vi hoppas att de ser bra ut. Ska inte till Karlstad mer innan Göteborgsbesöket som sker den 4 mars. Då är det 1 års kontroll som hägrar. Tänk vad fort det har gått, kan inte få in detta i mitt huvud.

Mattias och Marcus är på hockeyträning. Imorgon är ju den stora matchen i Löfbergs Lila Arena. Match inför storpublik innan Färjestad spelar mot Frölunda. Marcus ska vakta målet så han är extra spänd. De är 3 målvakter så de ska bytas av, det blir 20 minuter var. På söndag ska de spela match i Forshaga och även då vaktar han målet. Han är så spänd..... Tyvärr missar jag söndagsmatchen då jag och Smilla har vår sista rallylydnad och det kan ju inte vi missa. Jag ska bygga en egen rallylydnads bana till söndag som ska redovisas. Så vi måste öva här hemma:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att stumpan inte kom in på skolan men hon är ju en förnuftig liten tös som verkar ha tagit det på "rätt" sätt.
Ja, när du säger att det är ettårskontroll känns det nästan overkligt! Massor har hänt åt "alla håll" under denna tid. Vi håller tummarna för att utvecklingen fortsätter i samma positiva riktning även fortsättningsvis!

Hoppas Marcus kan sova något inatt! Förstår att han är spänd. Sen att Färjestad kommer att åka på stryk mot Frölunda imorgon är ju en annan historia.....

Maria sa...

Nu vart det något fel längst ned i din kommentar Marie, förlåt Hedvig!Än har du chansen att ändra dig så att du slipper att skämmas imorgon;) Kram på dig med!!!