söndag 15 februari 2009

Stora hockeyns dag!

Igår var det hockey för hela slanten. Marcus spelade en intern match i sitt eget lag i Löfbergs Lila Arena. Gissa om killarna var peppade innan? Några killar åkte ut på isen med skydden på och det går inte så bra, så bråttom var det att komma ut:).
Det var redan publik i arenan då Färjestad någon timma senare skulle möte Frölunda och hur det gick i den matchen vet vi alla 8-1 till Färjestad, de totalt havererade Frölunda, underbart!! (Förlå´t Marie)!
Vi föräldrar fick titta på killarnas match på ståplats, då det var utsålt i arenan. Vi hamna liksom i färjestad klacken som redan hade kommit dit. Så vi hamna i ett inferno av heja ramsor och de var underbara som levde sig in i småkillarnas match. Gissa om killarna kände sig som hjältar?
Marcus var målvakt och de var 3 målvakter under matchen så de fick bytas av och spela 12 minuter var. Marcus svarta lag vann med 6-2 och Marcus släppte in 1 mål. Han var mycket nöjd med sin insats och han blockerade flera puckar. Han stod närmast klacken och fick många heja rop. När han gjorde en snygg räddning skrek klacken - "Han är bättre än Divis!" i en egen ramsa, vilket syftar på andre målvakten i Färjestad. Detta lever Marcus på idag!
Nedan följer några små video snuttar från matchen, ursäkta kvaliten då jag använder vanliga kamera med videofrekvens och även mamma var lite nervös.....:) Håll till godo!
Marcus vaktar målet och kollar intresserat på klacken!

Snygg blockering av Marcus och heja rop från läktaren!

Killarna tackar klacken för matchen och kör ett ärevarv!

Marcus byter av och ställer sig i mål, lyssna till speakern!

I eftermiddag väntar borta match i Forshaga, medan och jag och Victoria åker till Kristinehamn för sista kursen i Rally lydnad.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Okej, jag erkänner; förnedringen var total och jag skäms för mitt lag..... Nog pratat om det.

Om jag sitter här och tittar på små videosnuttar och får en tår i ögat av stolthet och av att tänka på vilken upplevelse det här måste varit för Marcus, hur känner inte ni som föräldrar då? Jösses vad kul! Han ser för go´ ut med alla skydd i målet. Riktigt proffsig.

Lycka till på Rallylydnaden idag!
Kramar i massor!

Anonym sa...

Marcus äger fett!!!

Hälsningar Fam Lindell

Anonym sa...

Idag när vi satt och åt middag sa Marcus att Färjestad hade härmat dem (hans lag) efter matchen. Jag frågade hur. De slog med klubborna i isen som vi gjorde. =) Tänk vilken trend de har startat. Det är nog inget annat lag som har kommit på att göra så... Han är för söt!

Maria sa...

Han är killen hela dagen!!En riktig trendsättare!Men go´är han min lilla kille. Du behöver väl inte tala om sanningen för honom, låt han få leva på detta ett tag:)