söndag 1 februari 2009

Feber...

....har nuVictoria lyckats med. Hon tempar runt 38 och lite över ibland. Just nu har hon Panodil i kroppen och mår ok. - Tänk att det känns så mycket bättre med lite tabletter, sa hon precis. Hmmm, hon har ju inte ätit så många i sitt liv och nu var det ett tag sedan. Vi hoppas att det stannar här och inte blir värre. Vill inte behöva åka in i natt, det var ett tag sedan man flög upp och ringde avdelningen mitt i natten och får sätta sig i bilen med ett barn med 40 grader. Vill inte..... Så håll tummar för att febern ger med sig och att allt är bra imorgon. Hon hostar inget nu, det var mest i morse och verkar inte förkyld heller. Hon har varit hemma hela dagen och strosat runt i morgonrock. Det blev ingen match för Mattias och Marcus, de åkte hem till skruttan istället efter träningen då jag skulle iväg med Smilla.
Smilla var jätteduktig idag på Rally lydnad och nu ligger hon helt utslagen i sin säng. Hon snarkar och sparkar i sömnen så hon har nog mycket att bearbeta. Hon verkar vara duktig på detta, fattar snabbt och tycker att det är roligt. Googla gärna på Rally lydnad så kan ni läsa mer om det, finns även små filmer att titta på. Jag lyckas inte med att lägga till filmer än i min blogg men det kanske kommer.
God natt och vi hoppas på INGEN mer feber!!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!hoppas febern försvinner snart och att allt lugnar sig. Det är helt ok att länka Tims sida till er sida. Mvh Ahlgrens

Anonym sa...

Håller tummarna för att febern är borta i detta nu. Vi har tampats med vanlig influensa i en veckas tid drygt men nu repar vi oss en efter en i familjen.

Ska kolla på filmerna om rallylydnad. Låter som något Värmländskt....
/Kram