fredag 6 februari 2009

6 februari - BMT+318

Victoria har nu gått i skolan sedan i onsdags och det verkar som att hon fixar av bacillerna själv och det känns underbart. Då finns det något immunförsvar som kämpar där inne och det fungerar. Hostan sitter fortfarande i, men denna hosta får hon vid varje förkylning så det känns igen.
Igår var vi till sjukhuset och hälsade på farmor som har opererat in en ny knäled. Tyckte att hon såg pigg ut fastän det såg ut att göra fasansfullt ont när hon skulle resa sig osv. Men hon kämpar på och känner jag henne rätt så ger hon sig inte i första taget! Bra kämpat svärmor!! Detta fixar du.

Idag åker vi till Norrköping och hälsar på Mattias syster, Susanne med familj. Vi har inte varit där sedan hösten 2007, vi skäms lite. Men under 2008 hade vi ett ganska gott skäl tycker vi själva. Men nu är vi på gång och säg inte för mycket vi kanske kommer titt som tätt hela våren och det kanske inte heller är så roligt:).

Mattias har haft semester torsdag och fredag, igår hade Marcus extra träningspass i hockeyn och då var Mattias med. Hockeyn är inställd hela helgen då det är någon cup som pågår. Idag ska jag och Mattias till banken på kaffe! Jo, man tackar!

Trevlig helg till er alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Till banken på kaffe! Jo jag tackar ja´! Det är bara storbönderna med massor av pengar som får göra det här hemma i Sjuntorp....
Vad skönt att höra att Vickan är bättre och att ni tar er en tripp till Susanne med familj. Alltid kul att hitta på något.

Ta hand om er och bamsekram!

Maria sa...

Oj hur ska jag tyda det med storbönderna. Jo men vi har ju ganska stora ägor, 500 kvm tomt??? En hund går ju på tomten och jo vi har ju lite grödor oxå, ogräs iallafall:) vi åker till Norrköping!

Anonym sa...

Ha det gott i Åby! Hälsa!
KRAM