tisdag 3 februari 2009

Marcus ser såååå fram emot detta!!

Se nedan klipp som kommer från Färjestads hemsida: (särskild svart text)
Hockeylördag för alla på Stora Hjärtans Dag

KARLSTAD
Fira Stora Hjärtans Dag i Löfbergs Lila Arena.
Med Hockeylördag, gratisbuffet, musik, tre hockeymatcher och efterfest till klockan 23.00.Vilken hockeykväll det blir i LLA!

FBK vill bjuda fans och publik på en riktig ”Hockeylördag” med elitmatcherna BJ och A-lag, men även visa upp bredden med de allra minsta, födda -01,
En hockeydag för alla med Stort hjärta vi lovar!

I arenan kommer det att finns trubadurer och barjockeys som höjer stämningen. I Fancorner kommer det under dagen att intervjuas och presenteras spännande och profilstarka gäster av vår Hockeyombudsman, som också kan svara på alla dina frågpr kring FBK och dagens match. 1700-1730 är det dags för vår hockeyframtid att visa upp sig med en match på helplan. Då spelar FBK/Skåres minsta, födda -01 lag en internmatch.

Detta pratar han dagligen om hemma. Tänk att få spela på fullplan i stora arenan och det kommer att vara publik, gissningsvis några tusen redan när de spelar......De "stora killarna" som han kallar de börjar sin match kl 18.30, troligen fullsatt då med över 8000 i publiken.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jösses! Jag skulle vara så nervös så jag skulle smälla av om jag var Marcus! Så himla kul för honom! Förstår att han är spänd inför detta.
Håller tummarna för att Vickan inte får någon mer feber idag.

Jag hamnar också här av någon aledning istället för att göra "nyttiga" saker. Måste ju kolla hur ni mår och sådär!

Kramis