söndag 22 februari 2009

22 februari - BMT+ 334

Jag erkänner det blir längre mellan inläggen nu och det får ni ta som en god ursäkt, allt rullar på och vi njuter av varje dag. Vi tog prover fredagen den 13:e och allt så bra ut. Vi behöver inte komma in till dagvården och ta nya prover innan vi ska till Göteborg för 1 års besök. Det känns både skönt och konstigt. Om det inte tillkommer någon förkylning eller feber ska väl tilläggas. Victoria är just nu snuvig och hade lite ont i halsen i fredags, halsontet verkar ha släppt men näsan rinner. Vi hoppas att det stannar där!
Barnen har nu sportlov till veckan och Mattias ska vara ledig hela veckan med dem. Det blir skridskoåkning måndag och tisdag inne i Kobbs. Marcus ska klippa sig imorgon kväll, nu är han så långhårig, skulle kunna ha Pippi tofsar på sidorna. Det viktiga är att det långa bak ska vara kvar - tänk att det är modernt med hockeyfrilla igen......vi får väl se hur han ser ut när han kommer hem. Han och pappa är inte riktigt överens om denna frisyr!!! Men jag tror jag vet vem som vinner. Foto kommer imorgon!
Jag ska arbeta måndag och tisdag sedan tar jag sportlov resten av veckan. Vi ska hitta på något med barnen men vad har vi inte riktigt kommit på. Vi fråga barnen vad de ville göra och det var typ åka pulka, åka skridskor osv, de är nöjda med det lilla. Men kanske något annat sa vi, åka någonstans. - Kanske till Turkiet, säger de då i kör! Ja, det kan bli svårt att hinna med detta onsdag till fredag! Så det lutar åt bowling och Färjestad match, inget kan väl slå detta? Vi spara pengarna och hoppas på bra besked efter årskontroll och sista cellgiftsbehandlingen som sker i mars och de prover som då tas på ryggmärgsvätskan. Sedan ska en resa bokas.....om allt vill oss väl förstås.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så klart ni kommer att kunna boka en resa! Kan varmt rekommendera det stället vi var på i januari! Kan skicka dig länk och bilder när det börjar att bli dags.
Njut av lovet och gör precis sådant som ungarna vill: det brukar räcka med att vara tillsammans i pulkabacken, grilla lite korv, spela spel och sånt. De vill nog för det mesta bara ha vår tid....

Kramis

Anonym sa...

Ja, inga nyheter är goda nyheter brukar det heta. Blir så glad av att läsa att ni njuter av varje dag. Så rätt och så bra att ni kan det.

Många kramar
Lotta (Davids mamma)

Anonym sa...

Ha ett riktigt skönt sportlov! Vi hade vårt förra veckan och jag måste säga att det var lite svårt att komma igång igen. Vilka härliga bilder på Marcus och hans hockey! Stor kille nu! Krama hela familjen från oss i Vbg.