onsdag 12 november 2008

12 nov - BMT+232

Idag har Victoria varit till skolan och allt gick bra. Hon fick avstå gympan och imorgon ska hon hoppa över simningen, vilket hon tycker är mycket tråkigt. Men det är dumt att anstränga sig när hon hostar en del fortfarande. Hörde ingen hosta inatt och inte så farligt imorse heller, men nu ikväll hackar hon igen. Hoppas verkligen att det försvinner snart.
Idag har jag varit på utvecklingssamtal med Marcus i skolan och det är intressant att höra hur allt flyter på i skolan. Fick första skriftliga omdömet som nu ska delas ut till alla elever från årskurs 1. Nya saker sker hela tiden och jag har svårt att ta ställning till om detta är bra eller inte. Känns som att det åläggs mer och mer pappersarbete och administration på pedagogerna idag. Det viktiga är ju att hinna med barnen för mig.
Igår var Marcus med sin kompis på karateträning och han tyckte att detta var jättekul. Så imorgon ska han med igen. Innebandyn lockar inte lika mycket längre så han får väl välja vad han tycker är kul. Allt hinns ju inte med.

2 kommentarer:

mammamia sa...

Hejsan
Har en hostig Julia hemma med hackar hela tiden det är jobbigt.
Hon har har vart hemma hela vecka talad med hennes lärare och hon tyckte att hon kunde vara hemma resten av veckan med

Anonym sa...

Jäkla skit att hostan inte försvinner helt. Det verkar väl dock som om den håller på att ge sig. Vi håller tummarna att den är borta till helgen i alla fall.

Jag antar att ni har en helg i ishallen framför er igen! Du kommer att bli en riktig hockey-mamma som kommer att sitta klistrad vid sidan av rinken och gråta en skvätt när Marcus 16 år entrar isen i Hockey-pucken!! Jag är övertygad. Med den viljan och kämparglöden han har blir det något stort!

Ta hand om er och krama familjen från oss!