måndag 10 november 2008

Skönt att vara hemma igen...

...visst är det underbart kul att fara iväg med vänner och bara vara och få shoppa. Men det är också skönt att vara hemma igen. Mycket att packa upp och ivriga barn som är sååå nyfikna. Fick sortera innan de fick se så att inte alla julhemlisar avslöjades. Barnen var så nöjda över kläderna de fick. Jag köpte faktiskt inte så mycket kläder för de har de mest just nu, men lite blir det ju alltid iallafall. Blev en del heminredningssaker, det är ju alltid kul att förnya och byta ut.
Imorgon blir Victorias planerade sövning inställd pga att hon är så förkyld. Hon hackar och hostar mest hela tiden och är jätte snuvig. Ingen feber hittills....(peppar, peppar ta i trä´). Pratade med dagvården idag och de tyckte att vi skulle skjuta upp det hela 1 vecka ifall hon är förkyld. Inte så bra att söva om det inte är akut när man har en pågående infektion. Vi får åka in och ta prover imorgon iallafall för det är 2½ vecka sedan vi var inne, lika bra att de får lyssna på henne så att det inte är en lunginflammation som spökar. Skulle inte förvåna mig om det blir röntgen imorgon....... Troligen blir sövningen nästa tisdag den 18:e, 1 vecka till att våndas på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg på "Sjukhuset" på kanal 3 igår. Antar att Vickan gjorde det också då jag vet att hon följer det näst intill slaviskt. Undrar just vad hon tyckte om att se när de tog benmärgsprov och prov på ryggmärgsvätska från en transplanterad tjej? Hon är väl så luttrad nu så hon inte reagerar nämnvärt kanske. Själv tyckte jag det såg lite otäckt ut. När man ser sånt blir man åter påmind om vilken liten kämpe hon är, er Vickan!

Hoppas förkylningen ger med sig och att det inte är någon lunginflammation! Vi tänker på er!

Kram

mammanonna sa...

Eländes elände att bli förkyld! Hoppas att det inte blir värre, det är så trist att skjuta upp...

Även min dame följer sjukhuset; Åsa är "hennnes" doktor, och förra veckans benmärgsprov misstänker vi va på Lojsan. Som mamma tycker jag att det är både läskigt och intressant att se hur det går till. Och näsdukarna ligger nära så fort det är program om sjuhus.

Kul att se trumpetbilden - musik är en bra tillflykt. Kan hon spela i grupp? Det är ju alltid ännu kuligare!