söndag 2 november 2008

Idag målvakt!


Gissa om det en nöjd kille?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken cool målvakt!! William är så avundsjuk (fotbollsspelare har ju inte så häftiga attiraljer... ett par skor så är det klart ungefär:0))

Fint med den nya bloggen! Det är så roligt att följa er och se foton!

Vi har just kommit hem från en liten höstlovssemster som var väldigt vintrig! Vi har åkt pulka och lekt i snön i Säfsen i helgen! :o)

Anonym sa...

En ny Henrik Zetterberg! Jösses vad han ser proffsig ut! Gissar att han var superstolt. En liten fråga från en inte-hockey-mamma; exakt hur långt innan själva träningen börjar måste man vara i omklädningsrummet för att få på sig all "brôten"?? 1 timme eller.... Ser i alla fall ut som om det är en del som ska knytas,spännas och sättas fast.

Kramar i massor!

Maria sa...

Ja, det går inte på en grisblink att få på all utrustning. När man är målvakt krävs minst 30 minuter innan och då ligger killarna på golvet och man får spänna på dessa benskydd i liggande läge och sedan ska de upp....de är som sagt som små skalbaggar som ligger och sprattlar på rygg. Svårast var att få över hockeytröjan över alla skydd som ska vara där under. Förstår faktiskt inte hur dessa små killar klarar av att röra sig över huvudtaget. Hedvig du kommer ju ihåg hur det var att vara sumobrottare, det var inte lätt att komma upp då....