söndag 30 november 2008

Nu

Nu är det första advent och vi har haft en mysig dag med julbord på Färjestads Travbanan. Barncancerföreningen bjuder varje jul in till traditionellt julbord. Mor och farföräldrar får också delta för en liten peng. BArn och föräldrar blir bjudna på ett dignande julbord, julklappar till barnen och godis i massor, gissa om barnen tycker om detta? Det var dans kring granen och uppträdande av Kerstin Andeby med man Peter. Därefter kommer tomtarna och delar ut julklappar till alla barnen. Barnen får önska en sak för 150 kr och personal och frivilliga hjälper varje år till med att uppfylla varje barns enskilda önskning, helt fantastiskt.
Vi har inte deltagit på denna julfest de senaste 2 åren, det är delade känslor att vara där. Man träffar många bekanta (tyvärr) några mår bra, några sämre och några fattas... denna upplevelse och tudelad. Samtidigt är det så härligt att se dessa barn skratta och njuta av livet, de kan verkligen tänka sig bort från sina ständiga sjukhusbesök. Samt att alla syskon också får delta på samma villkor.

Barnen mår bra och vi laddar för en ny vecka. Jag var på tjejfest igår kväll hos Lisa och vi sjöng karoke, var något hes imorse och fortfarande om jag ska vara ärlig. Men roligt hade vi och det är huvudsaken.

Inga kommentarer: